Anti-Aging - Öregedés Elleni-Ránctalanító Ampulla / Anti-Aging Concentrate

6 200 Ft

Intenzív Ápolás Matrixyl-al

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

Az öregedés folyamatának középpontjában a kollagén áll. A kor előrehaladtával a kollagén háló megsüllyed. 25%-os jelenlétével a leggyakoribb protein az emberi szervezetben. A háló struktúrában felhalmozódó kollagén rostok a bőrt ellenállóbbá teszik. A háló térközei folyadékkal töltődnek ki.
A Matrixyl aktiválja az oldódó kollagén megújulását, hidratálja a kötőszövet mátrixot és leköti a szabad gyököket.
Ez a hatóanyagoban gazdag Öregedés Elleni-Ránctalanító Ampulla elősegíti a száraz, feszülő bőr megújulását, használatával azonnali lifting hatás érhető el.
Bőrirritáló anyagoktól mentes.
 
Szalonkezelés során az ampullát peelingezés után finoman tapogasd be a bőrbe, ezt követően alkalmazd a DNS Kollagénlapot, majd masszírozd meg vendéged az Anti-Aging Krémmel, ezt követően maszkokat is alkalmazhatsz, melyek segítik a hatóanyagok mélyebbre jutását.
A lakosság részére kiajánlhatod kúra gyanánt 6x2ml-es kiszerelésben, kiegészítőként az Anti-Aging Krémet.

87025

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Palmitoyl Pentapeptide-4(növ. Botox), Gingko Biloba-kivonat, Butylene Glycol, Glycerin, Propylene Glycol, Xanthan Gum
Választható kiszerelés
6x2ml és 24x2ml