C-Vitaminos Ampulla / Vitamin C Concentrate

5 600 Ft

Harc a Szabadgyökök Ellen

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

A rendkívül érzékeny C-vitamint, aktív hatóanyagként stabilizáltuk. A származék, a sodium Ascorbyl foszfátot a bőr saját enzimjei C-vitaminná alakítják. Univerzálisan valamennyi bőrtípusra alkalmazható.
Bőrirritáló anyagoktól mentes.
 
Szalonkezelés során az ampullát peelingezés után alkalmazd, finoman tapogasd be a bőrbe, ezt követően alkalmazz maszkokat a hatóanyagok mélyebbre jutásához.
A lakosság részére 6x2ml-es kiszerelését kiajánlhatod kúra gyanánt. Az ampullák hatóideje 24-óra, ezért vendéged csak minden második, vagy harmadik napon tegyen fel egy ampullát.
A C-vitamin alkalmazásakor ne felejtsünk el vendégünknek fényvédelmet biztosítani, ebben fényvédő termékeink lehetnek segítségedre.

87004

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
C, E-vitaminok, Citromsav, Tejsav, Serine, Urea, Sorbitol, Glycerin
Választható kiszerelés
6x2ml és 24x2ml