Gyümölcssavas Ampulla (8%) / Fruit Acid Complex

5 600 Ft

AHA-kezelés

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

A trópusi gyümölcssavak frissességet és finom megjelenést kölcsönöznek a bőrnek.
A glycolic savnak, a tejsavnak, és a citromsavnak, keratolytic hatásuk van, ezáltal erősítik a bőr legfelső rétegének természetes hámlását.
A peeling hatásnak köszönhetően a sötét foltok kivilágosodnak. Az új cellarétegnek köszönhetően a bőr simábbá válik a pórusok kitisztulnak és összehúzódnak.
AHA savas kezelésnél alkalmazd a 8%-os AHA ampullákat.

A kúrákhoz alkalmazhatod a Gyümölcssavas Szettet, masszázshoz a Gyümölcssavas Krémet ajánljuk. A lakosság részére 6x2ml-es kiszerelését kiajánlhatod kúra gyanánt. Az ampullák hatóideje 24-óra, ezért vendéged, csak minden második, vagy harmadik napon tegyen fel egy ampullát.
A fényvédelem a kezelés során és az otthoni ápolás során, soha nem maradhat el, ebben fényvédő termékeink nyújtanak segítséget.

87005

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
AHA-sav, Glikolsav, Sodium Hydroxide, Glycerin, Propylene Glycol, Sorbitol, Betaine, Tejsav, Sodium Lactate, TEA-Lactate, Allantoin, Urea
Választható kiszerelés
6x2ml és 24x2ml