Helyreállító Ampulla / Silky Clearing Concentrate (impure skin)

5 600 Ft

Megoldás A Problémás Bőrnek

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

A Helyreállító Ampulla a problémás/acne-s bőr kezelésére szolgál. Intenzív 3x-os hatóanyagkomplexének köszönhetően (sóskaborbolya, lándzsás utifű, szalicilsav) növeli a bőr immunitását, alkalmas minden olyan bőr ápolására, amelyek pattanásokkal, pusztulákkal, acne-kal, tág pórusokkal, vagy más bőrhibákkal küszködnek. Ez gyakran előfordul fiatal, problémákra hajlamos bőr esetén, valamint az olyan bőrtípusoknál, melyek tisztátalanok a negatív környezeti hatások, vagy betegségek következtében. Bőrirritáló anyagoktól mentes.
 
Szalonkezelés során az ampullát tisztítás után alkalmazd, finoman tapogasd be a bőrbe, ezt követően maszknak a Soft Kiegyenlítő Maszkot, vagy a Silky Way Összehúzó Nyugtató Maszkot javasoljuk.
A lakosság részére 6x2ml-es kiszerelését kiajánlhatod kúra gyanánt. Az ampullák hatóideje 24-óra, ezért vendéged csak minden második, vagy harmadik napon tegyen fel egy ampullát.
A kezelést kiegészítheted a Silky Way 24 Órás Krémmel nappalra és éjszakára.

87024

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Közönséges mahónia, lándzsás utifű, szalicilsav, propylene glycol, glycerin, panthenol, allantoin
Választható kiszerelés
6x2ml és 24x2ml