Hyaluron Ampulla / Hyaluron Concentrate

5 800 Ft

Az Üveg Símaságú Bőrért

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

Az élet során a test vizet és alapvető folyadékokat veszít, azonban van arra lehetőség, hogy ezeket a raktárakat kívülről feltöltsük.
A hyaluron sav jelen van az emberi szövetekben, elnyeli és raktározza a folyadékot a bőr szöveteiben, erősen kötődik a bőr szarurétegének keratinjához, ahol a nedvesség raktározódik.
Bőrirritáló anyagoktól mentes.
 
Szalonkezelés során Hyaluron kúrában ajánlhatod vendégeknek. Az ampullát peelingezés után alkalmazd, ezt követően alkalmazd a Hyaluron Emulziót, majd rá a DNS Kollagénlapot. Masszírozd meg vendéged a Hyaluron Krémmel, a krémre tedd fel a Hyaluron Selyem Maszkot. Mezoterápiát is alkalmazhatsz a kezelés során.
A lakosság részére 6x2ml-es kiszerelését kiajánlhatod kúra gyanánt. Az ampullák hatóideje 24-óra, ezért vendéged, csak minden második, vagy harmadik napon tegyen fel egy ampullát. A kúra kiegészíthető a Hyaluron Krémmel.

87019

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Hyaluronsav, Hidrolizált szójafehérje, E-vitamin, Propylene Glycol, Betaine
Választható kiszerelés
6x2ml és 24x2ml