Kaviár Ampulla / Caviar Extract

6 200 Ft

A Tenger Gyümölcse

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

A kaviár a tenger luxusterméke.
A kaviár sejtek értékes aminósavakat, vitaminokat és lipideket tartalmaznak.
Minden bőrtipusra és az igénybevett, öregedő bőrök ápolására is ajánljuk.
Bőrirritáló anyagoktól mentes.
 
Szalonkezelés során Kaviár kúrában ajánlhatod vendégednek.
Az ampullát peelingezés után alkalmazd, ezt követően a Kaviár Emulziót, majd rá a Kaviáros Kollagénlapot. Ezután masszírozd meg vendéged a Kaviár Komplex Krémmel, majd arra tedd rá a Kaviár Maszkot.
A lakosság részére 6x2ml-es kiszerelését kiajánlhatod kúra gyanánt. Az ampullák hatóideje 24-óra, ezért vendéged csak minden második, vagy harmadik napon tegyen fel egy ampullát.
A kúrát a Kaviár Komplex Krémmel is kiegészítheted.

87018

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Kaviár-kivonat, Butylene Glycol, Glycerin, Propylene Glycol, Sorbitol, Xanthan Gum, Betaine
Választható kiszerelés
6x2ml és 24x2ml