Kollagén Ampulla / Super Regeneration Extract

6 200 Ft

Kollagén Feltöltés

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

A Kollagén Ampulla a magas koncentrációjú Col-Lapur révén bizonyítottan hatékony, intenzív ránctalanító, hidratáló kezelést biztosít.
Bőrirritáló anyagoktól mentes.
 
Szalonkezelés során az ampullát peelingezés után alkalmazd, finoman tapogasd be a bőrbe ezt követően akár szérumokat, maszkokat is alkalmazhatsz, melyek segítik a hatóanyagok mélyebbre jutását.
A lakosság részére kiajánlhatod 6x2ml-es kiszerelését kúra gyanánt. Az ampullák hatóideje 24-óra, ezért vendéged csak minden második, vagy harmadik napon tegyen fel egy ampullát.

87001

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Kollagén, Panthenol, Búzacsíra-kivonat, Búzakorpa-kivonat, Citromsav, Allantoin
Választható kiszerelés
6x2ml és 24x2ml