Lifting - Feszesítő Ampulla / Split Second Tightener (Quick Lifting Effect)

6 200 Ft

A Feszes Bőrért

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

A bőrről gyakran mondják azt, hogy a lélek tükre. A szépség a külső és a belső személyes aura ötvözete.
A Lifting Feszesítő Ampulla egy olyan feszesítő ampulla, mely másodpercek alatt kifejti hosszantartó hatását.
Bőrirritáló anyagoktól mentes.
 
Szalonkezelés során az ampullát peelingezés után alkalmazd, finoman tapogasd be a bőrbe, ezt követően maszkokat alkalmazz melyek elősegítik a hatóanyagok mélyebbre jutását. Kollagén lapok előtt extra hatóanyagként használható.
A lakosság részére kiajánlhatod 6x2ml-es kiszerelését kúra gyanánt.

87012

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Hidrolizált szójafehérje, Kamilla-kivonat, Hársfa-kivonat, Búzacsíra-kivonat, Búzakorpa-kivonat, B5-vitamin, Allantoin, Citromsav, Bisabolol, Sorbitol, Propylene Glycol, Xanthan Gum, Tejsav
Választható kiszerelés
6x2ml és 24x2ml