24 Napos Bőrmegújító Ampulla / 24 Day Treatment

16 200 Ft

Intenzív Bőrmegújító Ampulla Program

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

Otthoni ápolás során intenzíven megújíthatod bőröd a 24 Napos Bőrmegújító Ampulla szettel!
6 különböző hatóanyag koncentrátum ampullába zárva, melytől bőröd megerősödik, megfiatalodik, energiával telítődik.

Javasolt felhasználási sorrend az első 6 nap alatt:

Hyaluron Ampulla, Kaviár Ampulla, Anti-Aging Ampulla, Szem és Szájfeltöltő Ampulla, Kollagén Ampulla, Lifting-Feszesítő Ampulla.

Ezt a felhasználási sorrendet ismételd meg még háromszor a 7. naptól a 12. napig, a 13. naptól a 18. napig, ill. a 19. naptól a 24. napig.

81302

Adatlap

Választható kiszerelés
24x2ml
Tartalma
Hyaluron Ampulla, Kaviár Ampulla, Anti-Aging Ampulla, Szem és Szájfeltöltő Ampulla, Kollagén Ampulla, Lifting-Feszesítő Ampulla