Meristem Ampulla (Tisztítás Után) / Meristem Extract

5 600 Ft

Azonnali Gyulladáscsökkentés

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

A Meristem Ampulla rendkívüli nyugtató hatása segíti, bármely irritált, gyulladt bőr helyreállítását.
A gondosan kiegyensúlyozott hatóanyagösszetétel rövid időn belül jelentős javulást eredményez. Használatát acne tisztítás után javasoljuk.
Bőrirritáló anyagoktól mentes.
 
Szalonkezelés során az ampullát tisztítás után alkalmazd a gyulladásos folyamatok csillapítása végett. Ezt követően a Silky Way Összehúzó Nyugtató Maszkot, vagy a Soft Kiegyenlítő Maszkot javasoljuk.
A lakosság részére kiajánlhatod 6x2ml-es kiszerelését kúra gyanánt. Az ampullák hatóideje 24-óra, ezért vendéged csak minden második, vagy harmadik napon tegyen fel egy ampullát.

87014

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Merisztém-kivonat, Kamillavirág-kivonat, B5-vitamin, Bisabolol, TEA-Lactate, Serine, Urea, Glycerin, Sorbitol, Propylene Glycol
Választható kiszerelés
6x2ml és 24x2ml