Őssejt Ampulla / Stem Cell Concentrate

6 200 Ft

Őssejt Terápia

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

A Lady Esther Őssejt Ampulla a jelenleg használt legmodernebb hatóanyag technológiával készül!
Az Őssejt Ampullában található jól bevált hatóanyagkomplex felelős a védekező és a folyadék eltárolás képességért. Ez a két szempont kiemelkedően fontos a kiegyensúlyozott bőrápoláshoz. Az Őssejt Ampulla nem csak egyszerűen feltölti az arc barázdáit, hanem nővényi őssejt és rózsa olaj összetevőinek köszönhetően aktiválja a bőr korosodó őssejtjeit és fokozza az új sejtek képződését, így bőröd újra rugalmas, selymes és fiatalos lesz.

Teljes körű szalonkezeléseket végezhetsz az ampullával és az őssejt maszkkal.
A kezelés lezárásához használd a krémet, mint nappali védőkrém.

87028

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Alpesi rózsalevél kivonat, Rózsa-olaj, Panthenol, Betaine, Lecithin, Glycerin
Választható kiszerelés
6x2ml és 24x2ml