Q-10 Ampulla / Q-10 Concentrate

5 800 Ft

Q10 Védelem

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

A Q10 koenzim egy létfontosságú vitaminszerű mikro tápanyag egy olyan kiváló antioxidáns, mely védelmet nyújt a szabadgyökökkel szemben.
A Q10 koenzim a bőr sejtregeneráló képességét erőteljesen támogatja a ráncok mélységét láthatóan csökkenti.
Bőrirritáló anyagoktól mentes.
 
Szalonkezelés során az ampullát finoman tapogasd be a bőrbe, ezt követően masszázshoz a Q-10 Krémet javasoljuk. Az ampulla ultrahangozható.
A lakosság részére kiajánlhatod 6x2ml-es kiszerelését kúra gyanánt. Az ampullák hatóideje 24-óra, ezért vendéged csak minden második, vagy harmadik napon tegyen fel egy ampullát.
Vendéged az otthoni ápolást kiegészítheti a Q-10 Krémmel.

87006

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Q10 Koenzim, Pálmamag-Kókuszolaj lipidek, Jojobaolaj, Polydecene
Választható kiszerelés
6x2ml és 24x2ml