Szem és Szájkontúr Feltöltő Ampulla / Eye Contour - Lip Fluid

5 600 Ft

A Szem és Ajak Ápolására

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

Az arckifejezések, a zsíreltávolító szemfestéklemosó termékek és a stresszes környezeti hatások különösen a szem körüli érzékeny területre vannak hatással. A bőr típusától függetlenül az első ráncok ezen a területen jelentkeznek. Ezek a vonalak elmélyülnek az ember élete során.
Az arc alsó részének megfelelő kezelése (ajak és ajakvonal) hozzájárul az arc egyedi kisugárzásához.
Bőrirritáló anyagoktól mentes.
 
Szalonkezelés során az ampullát masszázs előtt alkalmazd, finoman tapogasd be a bőrbe.
A lakosság részére 6x2ml-es kiszerelését kiajánlhatod kúra gyanánt. Az ampullák hatóideje 24-óra, ezért vendéged csak minden második, vagy harmadik napon tegyen fel egy ampullát.
Kiegészítő otthoni kezelésre alkalmazz szemránc krémet nappalra, vagy éjszakára.

87009

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
B5-vitamin, Shea-vaj, Jojobaolaj, Pálmamag-Kókuszolaj lipidek, Glycerin, Betaine, Decyl Oleate
Választható kiszerelés
6x2ml és 24x2ml