Silky Way 24 Órás Krém / Silky Way Day And Night Cream

6 500 Ft

24 Órás Védelem

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

A Silky Way 24 Órás Krém gyógyítja és aktiválja a sejteket, ezáltal kombinált nappali és éjszakai kezelést biztosít. Hatóanyagkomplexe normalizálja a szaruképzési folyamatokat, ill. a faggyútermelést, csökkenti a gyulladásos folyamatokat, megszűnteti a felülfertőzéseket, ezáltal pozitív hatást gyakorol a problémás bőrre.
Kiváló megoldást jelent a seborrhoe-s bőrök számára!. Bőrirritáló anyagoktól mentes!
 
Alkalmazását szalonkezelés során tisztítás előtti puhító masszázshoz, vagy gőzöléshez javasoljuk.
Otthoni ápolás során Seborrhoea-s bőr esetén használatát kisebb bőrproblémáknál reggel, súlyosabb bőrproblémáknál reggel és este egyaránt javasoljuk.

85232

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Közönséges mahónia, lándzsás utifű, szalicilsav, avokádó-olaj, bisabolol, Farnezol, Betaine, Allantoin, E-vitamin, Propylene Glycol
Választható kiszerelés
40ml és 150ml