Silky Way Acne Kontrolláló Stift / Silky Way Control Stick

3 375 Ft

Gyulladáscsökkentő Stift

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

Az Acne Kontrolláló Stift az acne-k és gyulladások helyspecifikus ápolására szolgál, ami a praktikus görgős technikának köszönhetően könnyen elvégezhető naponta többször is. 3x-os hatóanyagkomplexének köszönhetően (Közönséges mahónia, lándzsás utifű, szalicilsav) növeli a bőr immunitását.
 
Szalonkezelés során helyi fertőtlenítésre is alkalmazható!
Otthoni ápolás során naponta több alkalommal kezeld az érintett bőrfelületet, a maximális gyulladáscsökkentés elérése céljából!

85235

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Közönséges mahónia, Shea vaj, Lándzsás utifű, Szalicilsav, Avokádó-olaj, Cink-oxid, Talkum, Bisabolol
Választható kiszerelés
15ml Stift