Silky Way Arctisztító Gél / Silky Way Cleansing Gel

5 100 Ft

Bársonyos Tisztítás

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

A seborrhoea-s bőr számára különösen fontos a megfelelő tisztítás. A Silky Way Arctisztító Gél a benne található emulgeátorok segítségével feloldja a felgyülemlett hidrofób lipideket, illetve lazítja a faggyú összetételét, ezáltal hatékony tisztítást biztosít a problémás bőr számára.
3x-os hatóanyagkomplexének köszönhetően (Közönséges mahónia, lándzsás utifű, szalicilsav) növeli a bőr immunitását!
 
Szalonkezelés során a Silky Way Gélt vidd fel az arc, nyak és dekoltázs egész területére, nedves ujjal masszírozd míg egy enyhén habzó emulziót nem nyersz. Erős make up esetén akár kétszer is letisztíthatod az arc felületét, végezetül nedves lemosó-kendővel távolítsd el a bőrfelszínről.
Otthoni használat során reggeli és esti letisztításhoz ezt követően pedig hidratálás céljából a Silky Way Tonic-ot javasoljuk.

85230

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Közönséges mahónia, Szalicilsav, Lándzsás utifű, Panthenol
Választható kiszerelés
200ml és 250ml