Silky Way Korrektor Ceruza / Silky Way Stick

3 190 Ft

Silky Way Korrektor

Típus
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

A Silky Way Korrektor Ceruza egy klasszikus fedőstift, mely nemcsak hatékonyan fedi el a bőr hibáit, de nyugtató hatással is bír. Bőrirritáló anyagoktól mentes.

Használata otthoni ápolás során a problémás(acne-s) bőrfelületen, bőregyenetlenségeken javasolt.

85256

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Búzacsíra-olaj, Méhviasz, Citromsav, Lanolin, Bisabolol, Aquaphycol, Propylene Glycol