Silky Way Összehúzó - Nyugtató Maszk / Silky Way Mask

7 250 Ft

Mélytisztító Maszk

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

Az Összehúzó - Nyugtató Maszk mélytisztító, gyulladáscsökkentő hatása elengedhetetlen a tisztítási folyamatot követően. 3x-os hatóanyagkomplexének köszönhetően (Közönséges mahónia, lándzsás utifű, szalicilsav) növeli a bőr immunitását, összehúzza a kitágult pórusokat, feloldja az erős elszarusodásokat, ezáltal egységessé teszi a bőrképet anélkül, hogy azt irritálná, vagy kiszárítaná. Helyi ecsetelőként éjszakára alkalmazható a gyulladt területen.
 
Szalonkezelés során az Összehúzó - Nyugtató Maszkot nyomkodás után alkalmazd, ezáltal eltávolítható a felesleges faggyú. Hagyd megszáradni a maszkot, melynek ideje kb. 15-20 perc, ezután vízzel lemosható.
Otthoni ápolás során helyi ecsetelőként is alkalmazható éjszakára a gyulladt területen. Tisztítást követően az egész arc területén a bőr állapotától függően hetente egy, vagy két alkalommal alkalmazd, 15 perc elteltével távolítsd el.

85233

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Közönséges mahónia, avokádó-olaj, lándzsás utifű, szalicilsav, kaolin, bisabolol
Választható kiszerelés
40ml és 200ml