Silky Way Tonic / Silky Way Cleansing Lotion

5 100 Ft

Bársonyos Tonizálás

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

A seborrhoea-s bőr számára különösen fontos a megfelelő letisztítást követő tonizálás.
A Silky Way Tonicban található hidratáló faktorok és a 3x-os hatóanyagkomplex (Közönséges mahónia, lándzsás utifű, szalicilsav) biztosítják
a bőr számára a megfelelő hidratáltságot, börlégzést és az optimális pH értéket.
A Silky Way Tonic mindennapos használatával elkerülhető a további gyulladások és komedók kialakulása!
 
Szalonkezelés során a Silky Way Tonic-ot az Arctisztító Gél után alkalmazd. A Silky Way Tonic-ot vidd fel az arc, nyak és dekoltázs egész területére, majd gyengéd nyomó mozdulatokkal juttasd be a bőrbe.
Otthoni használat során a szennyezett bőr reggeli és esti tonizálásához javasoljuk.

85231

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Közönséges mahónia, Betaine, Lándzsás utifű, Szalicilsav, Panthenol, Allantoin
Választható kiszerelés
200ml és 250ml