Sensitive Éjszakai Krém / Sensitive Super Rich

9 370 Ft

Gazdag Ápolás Éjszakára

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

A Sensitive Éjszakai Krémben lévő értékes hatóanyagoknak és a finom olajoknak köszönhetően elősegíthetjük a bőr regenerációjának természetes folyamatát. A kiegyensúlyozó-tápláló, aktív regeneráló krém tökéletes választás a vízhiányos bőrök ápolására! Bőrirritáló anyagoktól mentes.

Szalonkezelés során a Sensitive Éjszaki Krémet a tisztítást-tonizálást követően használd gyengéden bemasszírozva az arc és a nyak területeire, gyengéd masszázsokhoz is kiválóan alkalmazható.
Otthoni ápolás során éjszakai használatát javasoljuk a hatékony bőrregenerálódás érdekében.

85153

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Avokádó-olaj, Retinyl Palmitate, Oliva vaj, Panthenol, Pálmamag-Kókuszolaj lipidek, Allantoin, Búzacsíra-kivonat, Squalane
Választható kiszerelés
50ml és 150ml