Sensitive Hidratáló Szérum / Sensitive Moisture Fluid

5 600 Ft

Egész Napos Hidratáltság

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

A száraz és érzékeny bőr hajlamos a hiperérzékenységre!
A természetes védőréteg többé nem tölti be funkcióját külsőleg további megerősítésre szorul. A Hidratáló Szérum ideális nappali hidratáló termék a száraz és érzékeny bőrök megfelelő ápolására! Bőrirritáló anyagoktól mentes.
 
Szalonkezelés során a Hidratáló Szérumot a tisztítást-tonizálást követően használd gyengéden bemasszírozva az arc és a nyak érintett területeire.

85154

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Panthenol, Allantoin, Urea, Bisabolol, Dimethicone, Glycerin
Választható kiszerelés
40ml és 200ml