Sensitive Hidratáló Tonic / Sensitive Skin Lotion

5 100 Ft

Érzékeny Tonizálás

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

A SZÁRAZ ÉS ÉRZÉKENY BŐR MINDENNAPOS VÉDELEMRE SZORUL A MINDENNAPI NEGATÍV KÖRNYEZETI HATÁSOKKAL SZEMBEN!
A Sensitive Hidratáló Tonic helyreállítja a bőr természetes pH-értékét, nyugtat, gyulladást csökkent anélkül, hogy a bőrt irritálná.
 
A Sensitive Hidratáló Tonic használata a tisztító tej alkalmazása után javasolt, a hidratáltság fokozása érdekében. A Hidratáló Tonic-ot vidd fel az arc, nyak és dekoltázs területére, majd gyengéd nyomó mozdulatokkal juttasd be a bőrbe.
Otthoni ápolás során alkalmazása reggel és este javasolt.85151

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Aloe Barbadensis, Panthenol, Triethylene Glycol, Propylene Glycol
Választható kiszerelés
200ml és 500ml