Sensitive Könnyű Krém / Sensitive Lightweight Cream

7 900 Ft

Érzékeny Nappali Ápolás

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

A Sensitive Könnyű Krém egy értékes kiegyenlítő termék, melyet leginkább a száraz és érzékeny bőr könnyű nappali ápolására ajánlunk, de éjszakai ápolásra is tökéletesen alkalmazható!
 
Szalonkezelés során a Sensitive Könnyű Krémet a tisztítást-tonizálást követően használd gyengéden bemasszírozva az arc és a nyak területeire.
Otthoni ápolás alkalmával reggeli és esti használata javasolt.

85152

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Citronellol, Allantoin, Squalane, Polydecene, Propylene Glycol, Glükóz, Lanolin
Választható kiszerelés
50ml és 150ml