Sensitive Tisztító Tej / Sensitive Liquid Cleanser

5 100 Ft

Érzékeny Tisztítás

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

Általánosságban 2 típusú száraz bőr létezik, zsírhiányos és vízhiányos.
A Sensitive Tisztító Tej egy enyhe nedvességmegőrző tej, mely a tisztítást követően könnyen beszívódik a bőrbe hatását további zsír elvonása nélkül fejti ki!
A Sensitive Tisztító Tejjel szalonkezelés során első lépésként távolítsd el az esetleges make-up-ot a bőrfelszínről majd vidd fel újra és a bőr átmasszírozása után nedves lemosó-kendővel távolítsd el a bőrfelszínről.
Otthoni ápolás során reggeli és esti használata, végezetül a Sensitive Hidratáló Tonic használata javasolt hidratálás céljából.

85150

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Glükóz, Urea, Polydecene
Választható kiszerelés
200ml és 500ml