Hyaluron Szemráncgél / Hyaluron Eye Gel

7 600 Ft

Hyaluron Szemráncgél A, C és E vitaminkombinációval.

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

A Hyaluron Szemráncgél egy könnyű olajmentes, hűsítő hatású szemkörnyékápoló.
A meristem-kivonat csökkenti a szemkörnyéki duzzanatot, míg a hyaluron-sav hidratálja és látványosan kisimítja a felszíni és a mikro ráncokat.
Az A, C és E vitaminok támogatják a természetes bőrfunkciókat, gél állagának köszönhetően garantált a kellemes bőrérzet.
Rendszeres használatát reggel és este a letisztított szemkörnyéken javasoljuk, vigyázva, hogy a szembe ne kerüljön.

85423

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Hyaluron, A, C és E vitaminok, meristem-kivonat
Választható kiszerelés
15ml és 30ml