Hyaluron Emulzió / Hyaluron Emulsion

8 900 Ft

Hidratáló Emulzió

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

GYORS ÉS TARTÓS SIMASÁG TÚLZOTT NEDVESSÉG FELHALMOZÓDÁS NÉLKÜL!
A Hyaluron Emulzió különösen az igénybevett bőr ápolására alkalmas, de bőrtípustól függően a nyári hónapokban is tökéletes választás!
 
A Hyaluron Emulziót szalonkezelés során a Hyaluron Krém, vagy a maszk és a masszázs előtt alkalmazd. Hyaluron Ampullákkal kiegészítve a kezelést Hyaluron kúrát is ajánlhatsz vendégeidnek!
A Hyaluron Emulzió mindennapos otthoni alkalmazásakor (tonizálás után) nappali és éjszakai ápolásra egyaránt javasolt. A továbbfejlesztett adagolóval gyors, egyszerű és garantáltan légmentes az emulzió adagolása.

85307

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Sodium Hyaluronate, Vörösfenyő-kivonat, Octyl Palmitate, Decyl Oleate, Glycerin
Választható kiszerelés
30ml Lakossági és 30ml Kabin