Hyaluron Krém / Hyaluron Cream

11 950 Ft

Hidratáló Ápolás

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

A Hyaluron Krém a selyem proteinnek köszönhetően rendkívül kellemes konzisztencia! Hyaluronsav hatóanyaga a bőr szarurétegének keratinjával halmozódik fel és ott nedvességmegkötő hatással bír.  A hyaluron kezelést kiegészítheti a Hyaluron Ampullák használata, melyeket (3db) a termék csomagolásában megtalálsz!
 
Szalonkezelés során a Hyaluron Krém kiválóan alkalmazható 20 perces masszázshoz, mely feltölti a ráncokat és hidratál a mélyebb rétegekben is!
Otthoni használat során a letisztított bőrön nappali és éjszakai ápolására egyaránt alkalmas!

85421

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Sodium Hyaluronate, Hydrolized Silk, Cera Alba, E-vitamin, Shea-vaj, Squalane, Polydecene, Propylene Glycol
Választható kiszerelés
50ml + 3db Ampulla és 150ml