Hyaluron Maszk Selyemmel / Hyaluron Seiden Maske

7 200 Ft

"A hercegnők selyme"

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

A Hyaluron Maszk Selyemmel aktív hatóanyaga a selyemhernyó gubójából származó selyem, mely gazdag proteinekben, glicinben és szericinben. A selyemprotein könnyen beépül a bőrbe, mivel szerkezete nagyban hasonlít a bőr felépítésére. A maszk segítségével gyorsan regenerálhatjuk a bőrhibákat a hyaluronsavnak köszönhetően a bőr vízháztartása is optimalizálódik!
 
Szalonkezelés során a Hyaluron-Selyem Maszkot 20 percig alkalmazd az arc területén.
A Hyaluron Ampullával, Hyaluron Krémmel, Hyaluron Emulzióval együtt alkalmazva Hyaluron kúrát is ajánlhatsz vendégeidnek!

81313

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Hidrolizált selyemprotein, Kókusz-gliceridek, Sodium Hyaluronate, Octyl Palmitate, Sztearin-sav, Bisabolol, Propylene Glycol
Választható kiszerelés
30ml és 200ml