Kaviár Komplex Krém / Caviar Cream

12 990 Ft

Luxus Ápolás Kaviárral

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

AJÁNLJ TÖBB ALKALMAS KAVIÁR KEZELÉSI PROGRAMOT VENDÉGEIDNEK!
Szalonkezelés során a Kaviár Krémet zárókrémnek javasoljuk, de tökéletes make-up alá is.

A Kaviár Krémet az otthoni ápolás során reggeli és esti használatra javasoljuk, a kezelést kiegészítheti még a Kaviár Szemránckrém, a Kaviár Emulzió, a Kaviár Maszk és a Kaviár Ampulla.

85397

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Kaviár, Ír-moszat, Pálmamag-Kókuszolaj lipidek, Glycerin, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Glycerin, Shea-vaj, Betaine
Választható kiszerelés
50ml és 150ml