Kaviár Szemránckrém / Caviar Cream

8 120 Ft

Gyors és hosszantartó ránctalanítás kaviárral!

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

A szemkörnyéki problémák kezelésére a Lady Esther kifejlesztette és elhozta Neked a ránckisimító Kaviáros Szemránckrémet mindennapos használatra!

A szemkörnyék arcunk legérzékenyebb pontja, több ezer mozdulat terheli minden nap ezért a ráncok is gyakrabban alakulnak ki ebben a zónában.
A ránckisimító Kaviáros Szemránckrém gyorsan és tartósan simítja ki a mély ráncokat és hidratáló hatásának köszönhetően kiválóan feszesíti a bőrt.
Nagy mennyiségben tartalmaz Omega-3 telítetlen zsírsavakat, amelyek újraépítik a felhám hidrolipid rétegét és megerősítik a bőr védelmi funkcióját.
A Kaviár Szemránckrémben található kaviár a kozmetikai szerek exkluzív összetevője, mely a fehérjék, ásványi anyagok, foszfolipidek és az oligoelemek(jód, foszfor, cink, magnézium, A, D, E és B-vitaminok) leggazdagabb forrását képezi, ezáltal a bőrt sejtszinten regenerálja.
A kaviár növeli a bőr tömörségét és rugalmasságát és már az első használat után a finom vonalak láthatóan csökkennek a 2. hét után pedig még a szemkörnyéki mély ráncok is hatékonyan kiegyenlíthetők.

A Kaviár Szemránckrémet könnyed masszírozó mozdulatokkal vidd fel a szem környékére, használatát reggel és este javasoljuk.
A Kaviáros Szemránckrém-kúra elképesztő pozitív eredményeit 2 hét után Te is meg fogod tapasztalni, bőröd visszanyeri a megfelelő feszességét az apró mimikai ráncok kisimulnak a mély ráncok pedig feltöltődnek!

85399

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Kaviár-kivonat, Jojoba-olaj, Ír-moszat, Butylene Glycol, Betaine
Választható kiszerelés
15ml és 30ml