Kaviár Szérum / Caviar Serum

13 500 Ft

Luxus elixír az igényes bőrért

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

A szérum felerősödött!

A Kaviár Szérum hatóanyag koncentrációját az optimális ránctalanításban és bőrtáplálásban határoztuk meg.
A Kaviár Szérum a kaviár krémmel és ampullával kombinálva különlegesen kisimult bőrt eredményez.
Alkalmazása egyszerű a praktikus pipettának köszönhetően. Mindennapos használatát reggel és este javasoljuk a megtisztított arc területén. A maximális hatás érdekében a két Kaviár krém (Complex-Super Rich) egyike javasolt zárásként.

Hatások:
Magas kaviár koncentráció
Fokozza a kollagén szintézisét
Erősíti az immunrendszert
Serkenti a mikrokeringést
Javítja a bőr rugalmasságát, textúráját
Igényes bőrök luxus ránctalanítója

85396

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Kaviár-kivonat
Választható kiszerelés
15ml és 30ml

Hasonló Termékek