Kaviár Emulzió / Caviar Facial Fluid

11 200 Ft

Luxus Ápolás

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

AJÁNLJ TÖBB ALKALMAS KAVIÁR KEZELÉSI PROGRAMOT VENDÉGEIDNEK!
Szalonkezelés során a Kaviár Emulziót a Kaviár Krém, a Kaviár Maszk és a masszázs előtt alkalmazd.
A mindennapos otthoni ápolás során használd az emulziót a letisztított bőrön a reggeli, vagy esti órákban az igénybevett területen.
A luxus kezelés folytatásaként a Kaviár Ampullát, zárókrémnek pedig a Kaviár Krémet javasoljuk.

85305

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Kaviár, Dimethicone, B5-vitamin, Glycerin, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Betaine, Ethylhexyl Ethylhexanoate
Választható kiszerelés
30ml Lakossági és 30ml Kabin