Kaviár Maszk / Caviar Mask

13 900 Ft

Luxus Ápolás

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

AJÁNLJ TÖBB ALKALMAS KAVIÁR KEZELÉSI PROGRAMOT VENDÉGEIDNEK!
A szalonkezelés során ajánlj vendégednek 20 perces Kaviár masszázst, vagy luxus pakolást a bőr struktúrája alapján. A kaviár kezelési programot a Kaviár Ampulla, illetve Kaviár Kollagénlap teszi teljessé.
Otthoni ápolás során a Kaviár Maszk használatát heti egy-két alkalommal javasoljuk az igénybevett területen. Éjszakára vékonyan vidd fel a problémás bőrterületre, viszont eltávolítani már nem kell mert gyorsan-nyomtalanul beszívódik.

85400

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Kaviár, Kókusz-gliceridek, Cyclomethicone, Shea-vaj, Polydecene, Glycerin, Butylene Glycol, Betaine
Választható kiszerelés
50ml és 200ml