Méhpempő Krém / Gelee Royal Cream

6 900 Ft

A Királynők Méze

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

24 ÓRÁS AKTÍV VÉDELEM!
A Méhpempő egy olyan speciális tápanyag, mellyel a leendő méhanyakirálynőt táplálják. Vitaminok, proteinek, aminosavak, zsír, enzimek és cukor alkotják ezt a csodálatos terméket. Mivel pH értéke 3,5 és 4,5 között mozog, ezért a Méhpempő támogatja a bőr savellenálló védőrétegét, baktericid tevékenysége jól ismert. A Méhpempő Krém használatával a kötőszövet reaktiválódik és feltöltődik, a vérellátást serkenti és a sejtmegújító képesség is javul!
 
Szalonkezelések során a Méhpempő Krémet letisztítást-tonizálást követően alkalmazd az arc, nyak és dekoltázs területére, majd gyengéd nyomó mozdulatokkal juttasd be a bőrbe. A Méhpempő Ampullával, Méhpempő Krémmel, Méz Peeling-gel együtt alkalmazva ránctalanító Méhpempő kúrát is ajánlhatsz vendégeidnek!
Otthoni használat során reggeli és esti használatra egyaránt javasoljuk.

85452

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Méhpempő, Méz-kivonat, E-vitamin, Isopropyl Palmitate, Glycerin, Propylene Glycol, Polydecene, Cera Alba, Oliva vaj
Választható kiszerelés
30ml és 150ml