Méz Peeling / Honey Peeling

5 900 Ft

Jojoba-Olajos golyócskákkal!

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

A Lady Esther Méz Peeling egy olyan könnyed bőrápoló, illetve lágy mechanikai peeling, melyben a dörzshatást finom szemcséjű jojoba-olaj tartalmú golyócskák végzik el!
A Méz Peeling használata során a golyócskák feloldódnak a bennük lévő lévő Jojoba-olaj nyom nélkül felszívódik, ezáltal táplálva a bőrt. A méz és a Jojoba-olaj együttes hatásának köszönhetően a bőr megújul, selymessé-bársonyossá válik.
 
Szalonkezelés során a jojoba-olaj gyöngyöcskéket finoman körkörös mozdulatokkal masszírozd be a letisztított bőrbe, míg azok maradéktalanul fel nem szívódnak. A Méz Peeling teljesen felszívódik, így lemosásra nem lesz szükség! Folytatásként használd a Méhpempő Ampullát végezetül alkalmazd a Méhpempő Krémet.
Otthoni ápolásra használatát havi 1 alkalommal javasoljuk a letisztított bőrön.

85453

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Tejes méz-kivonat, Méz, Jojobaolaj granulátum, Isopropyl Palmitate, Glycerin, Propylene Glycol, Polydecene
Választható kiszerelés
50ml és 200ml