2 Fázisú Fényvédő Spray 10 Faktoros / Face to Phase

3 200 Ft

Nyugodt Napozás Napallergiásoknak Is!

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

Sok allergiától szenvedő ember érzékeny a napozószerekben lévő emulgeálószerekre és illatanyagokra (Majorca acne), ennek elkerülése érdekében a Lady Esther kifejlesztette az illatanyagmentes 2 Fázisú 10 Faktoros Fényvédő Spray-t!
(10 Faktoros: 10-es a német DIN norma / 20-as az amerikai norma szerint.)

Alkalmazását napozás előtt 20 perccel javasoljuk. A felrázást követően kb. 30 centire tartva a bőrtől permetezd be a kívánt bőrfelületet, ami a praktikus spray formájának köszönhetően könnyen kivitelezhető a test bármely részén!
Ne kend el, hagyd, hogy beszívódjon!

81356

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Riboflamin, Jojobaolaj, Panthenol, Ethylhexyl Methoxycinnamete, Phenylbenzimidazole Sulfonyc Acid, C12-15 Alkyl Benzoate, Cyclomethicone, Glycerin
Választható kiszerelés
100ml

Hasonló Termékek