A-Vitaminos Krém 8 Fakt. Fényv. / Vitamin A Summer Cream SPF 8

7 200 Ft

8 Faktoros Fényvédővel

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

Az A-Vitaminos Krém harcol a szarusodási folyamat ellen és a túl sok napozásnak kitett bőrt is puhának és selymesnek érezzük használatát követően. Az A-Vitaminos Krém magas szintű ápolást biztosít az A-vitamin pozitív tulajdonságainak köszönhetően, melyet úgy is neveznek, hogy védő "szépség" vitamin. A krémben lévő UV-A és UV-B szűrők védik a világos napsütésre érzékeny bőrt!
Alkalmazását reggelente indulás előtt 20, illetve napozás előtt 20 perccel javasoljuk.
 
Az A-Vitaminos Krémet szalonkezelés során, kezelés végén zárókrémnek ajánljuk, illetve tökéletes make-up alap!

85074

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Méhviasz, Shea-vaj, Sztearin-sav, B6-vitamin, A-vitamin, Lanolin, Ethylhexyl Methoxycinnamete, Butyl Methoxydbenzoylmethane
Választható kiszerelés
50ml és 150ml