Alapozó 6 Fakt. Fényv. / Summer Make-Up SPF 6

4 700 Ft

Nyári Make-Up 6 Faktoros Fényvédővel

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

A 6 Faktoros Alapozó Fényvédő még a világos bőrnek is átlátszó, napbarnította színt kölcsönöz. A világos konzisztencia ideális, mint nyári alapozó, vagy színezett fényvédő krém! A 6 faktoros (USA 12) UV-A és UV-B szűrők tökéletesen védenek a káros UV sugarak hatásai ellen és garantálják a tökéletes fényvédelmet.

Otthoni alkalmazását reggelente, a letisztított bőrön javasoljuk.

85072

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Zöld-moszat, Codium Tomentosum, Ethylhexyl Methoxycinnamete, Titanium Dioxide, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate
Választható kiszerelés
30ml