Smink-Lemosó / Eye Make-Up Remover

3 500 Ft

Hatékony sminkeltávolítás irritáció nélkül!

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

A Lady Esther Smink-Lemosó aktívan és gyorsan távolítja el a sminket a szemkörnyék és az arc területéről, irritációt a szemben nem okoz, kontaktlencsét viselők számára is kiváló választás! Könnyű állagának köszönhetően könnyen lemosható.
 
Szalonkezelés során itass át a Lady Esther Smink-Lemosóval egy vattakorongot és gyengéden távolítsd el a make-up-ot a szem környékéről.
Otthoni ápolás során a rutin letisztítás előtt alkalmazd a szemkörnyéken.

80707

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Desztillált rózsavíz, Trideceth-9, Peg-5 Ethylhexanoate
Választható kiszerelés
200ml