Soft Tisztító Gél / Soft Cleansing Gel

4 900 Ft

Tisztító Gél Kollagénnel

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

A Soft Tisztító Gél lehetővé teszi a pórusok mélytisztítását, elsősorban a normál és kombinált bőrök ápolására fejlesztettük ki.
Hatékonyan, de kíméletesen megszabadul a bőr a szennyeződésektől, make-up-tól és a felesleges faggyútól. A benne lévő kollagénnek köszönhetően már a lemosás során erősíti, kondícionálja bőrét.

Szalonkezelés során első lépésként vizes kézzel habosítsd föl a Soft Tisztító Gélt a bőr átmasszírozásával, így távolítva el a szennyeződéseket.
Otthoni ápolás során használatát reggel és este javasoljuk, folytatásként tonizálj a Soft Hidratáló Tonic-al!

85163

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Potassium Cocoyl Hydrolyzed Collagen, Coco betaine, Allantoin, Hexyl Cinnamal
Választható kiszerelés
200ml és 500ml