Soft Hidratáló Tonic / Soft Skin Lotion

4 990 Ft

Gyengéd Tonizálás

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

A Soft Hidratáló Tonic gyógynövényeket tartalmaz elsősorban a normál és kombinált bőrök ápolására fejlesztettük ki.
Anélkül tisztítja és hidratálja a bőrt, hogy irritációt okozna, a bőr fellélegzik, megkönnyebbül.

A Soft Hidratáló Tonic-ot a Soft Tisztító Tej alkalmazása után javasoljuk a bőr pH-értékének kiegyensúlyozására.
A Soft Hidratáló Tonic-ot vidd fel az arc, nyak és dekoltázs területére, majd gyengéd nyomó mozdulatokkal juttasd be a bőrbe a hidratáltság és a pórusösszehúzás fokozásához.
Otthoni ápolás során használatát reggel és este javasoljuk.

85162

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Hamamelis kivonat, Propylene Glycol
Választható kiszerelés
200ml és 500ml