Soft Tisztító Tej / Soft Liquid Cleanser

4 990 Ft

Gyengéd Tisztítás

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

A Soft Tisztító Tej lehetővé teszi a pórusok mélytisztítását elsősorban a normál és kombinált bőrök ápolására fejlesztettük ki.
Hatékonyan, de kíméletesen megszabadul a bőr a szennyeződésektől, make-up-tól és a felesleges faggyútól. Hidratáló alkotóelemeinél fogva kondícionáló hatású.

Szalonkezelés során első lépésként távolítsd el a Soft Tisztító Tej segítségével a make-up-ot (vattakoronggal), ill. a szennyeződéseket az egész bőr átmasszírozásával.
Otthoni ápolás során használatát reggel és este javasoljuk, folytatásként tonizálj a Soft Hidratáló Tonic-al!

85161

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Sztearin-sav, Szorbinsav, Ceteareth 6-25, Triethanolamine, Steareth 7-10
Választható kiszerelés
200ml és 500ml