Szérum Pigmentfoltokra / Anti-Pigment-Serum

4 700 Ft

Fehérítés Felsőfokon

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

Chloasma-ról akkor beszélünk, ha egyes bőrfelületek sötétebbek, mint a természetes bőrszín. A pigment sejtek felhalmozódnak, számuk növekszik.
A pigmentációs helyek gyakran az arcon, nyakon, dekoltázs területén és főleg a kézen halmozódnak fel.
A hormonok és a napsugarak hatására a pigment felhalmozódás fokozódik.
 
Otthoni ápolásban napi többszöri használat esetén az érintett bőrterületen a sötét pigmentáció kivilágosodik.
A praktikus "roll on" stift segítségével helyi alkalmazásra javasoljuk, gyorsan-nyom nélkül beszívódik, ezért a mindennapok sminkjére nincs hatással!

85301

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Százszorszép-kivonat, Makadámia-olaj, Citromfű-olaj, B5-vitamin, Glycerin
Választható kiszerelés
15ml Stift