Q10 Krém / Q10 Cream

5 900 Ft

Q10 Krém Nappalra & Q10 Krém Estére

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

A Q-10 koenzim egy kiváló antioxidáns, mely megvédi a sejteket a szabadgyökökkel szemben. A Q10 koenzim egy alapvető fontosságú, a Vitaminokhoz hasonló mikro tápanyag. Lényeges a sejtlélegzés és az energiaszállítás szempontjából.
A magas igényű izomsejtek számára a Q10 egy fontos energiaforrás. A Q-10 szérum szintje 40-50 éves kortól csökken és a test ekkor már nem képes önmaga elég Q10 enzimet előállítani.

Szalonkezelés során a Q-10 Krémet 20 perces masszázshoz javasoljuk, vagy akár zárókrémként. Tökéletes alap make-up alá!
Otthoni ápolás során használd reggel, vagy este a letisztított arcon.
Az intenzívebb eredmény érdekében hetente egyszer használj éjszakára Q-10 Ampullát a krém helyett.

85361

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Q10 Koenzim, Jojobaolaj, Polydecene, Shea-vaj, Dimethicone, Glyceryl Stearate
Választható kiszerelés
30ml és 150ml