Exkluzív Krém / Exclusive Cream

15 900 Ft

Bőrfiatalítás

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

Egy tápanyagokban gazdag luxus krém olyan bőrtipusokra, amik láthatóan ártalmas stressz hatásokkal küszködnek, illetve száraz bőrre, mely nélkülözi az egészséges ragyogást.
A, E-vitaminokat juttat a bőr rétegeibe ahol azok maximális hatást fejtenek ki.
Ezen vitaminok a dermis szintjén szabályozzák a bőr anyagcsere funkcióit. Illata és textúrája fantasztikus.
 
Szalonkezelés során a fáradt, érett bőr koncentrált kezelésére javasoljuk, kiválóan alkalmas 20-30 perces masszázsokhoz is.
Hetente egyszer a kezelés kiegészíthető a Lifting-Feszesítő Ampullával, melyet vendéged a lakossági csomagolásban ajándékként megtalál.
Otthoni ápolásra reggel, vagy este alkalmazd a letisztított bőrön.
További hidratálás céljából hidratáló krémjeinket, illetve hidratáló emulzióinkat ajánljuk.

85460

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Makadámia-dió olaj, Lecithin, A, E, B5-vitaminok, Isopropyl Palmitate, Propylene Glycol, Glycerin, Sorbitan Isostearate
Választható kiszerelés
50ml + 3db Ampulla és 150ml