Exkluzív Szemápoló / Exclusive Eye Fluid

11 800 Ft

Könnyű Szemkondícionáló

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

Gyorsabban felszívódik a normál krémeknél, hatóanyaga gazdagabb a szemránc géleknél.
A könnyű összetétel ellenére a fluid kellemes bőrérzetet ad. A Make-Up után azonnal alkalmazható.
 
Az Exkluzív Szemápolót szalonkezelés során maszkok, masszázskrémek alá javasoljuk, mely ránctalanító hatását már a kezelés végére is látványosan kifejti.
Vendéged otthoni ápolás során vékonyan oszlassa el a szemkörnyéken reggel és este. 2 hét elteltével már csak napi egyszer alkalmazza.

85306

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Makadámia-dió olaj, A, B5, E-vitaminok, Lecithin, Panthenol, Betaine, Jojobaolaj, Pálmamag-Kókuszolaj lipidek, Shea-vaj, Glycerin
Választható kiszerelés
30ml Lakossági és 30ml Kabin