Skin Protection Krém 25 Fakt. Fényv. / Skin Protection Cream SPF25

12 800 Ft

Hatékony nappali fényvédő krém "A", "C" és "E" vitaminkombinációval.

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

Az UV sugárzásnak az élet számára nélkülözhetetlen hatásai mellett ártalmas következményei is lehetnek. Ezek jelentkezhetnek rövid idővel a napozás után (napégés), valamint összeadódva, évek, évtizedek múlva, a krónikus napfénykárosodás tüneteivel. Az UV sugárzás sietteti a bőr genetikailag kódolt öregedési folyamatát, fokozza a rugalmas rostok károsodását és így a ráncképződést.
A Skin Protection Krémben található 25 faktoros fényvédelem bizonyítottan tesztelt védelmet biztosít, ezen felül az A, C és E vitaminok támogatják a természetes bőrfunkciókat és garantálják a kellemes bőrérzetet.
Alkalmazását egész évben nappali időszakban javasoljuk a megtisztított bőr felületén.
Ásványolaj és parabén mentes.

85302

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
A, C, E-vitaminok, Shea vaj, Jojobaolaj
Választható kiszerelés
50ml és 150ml