Beauty Box

14 850 Ft

Szépségkúra

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

Miért válaszd a Beauty Box szépségkúrát?

A Lady Esther Beauty Box összeválogatott termékei biztosítják az eredményes szépségkúrát.

Az Anti-Aging Ránctalanító Ampulla elősegíti a száraz, feszülő bőr megújulását, használatával azonnali lifting hatás érhető el.
A Kollagén Ampulla a magas koncentrációjú Col-Lapur révén bizonyítottan hatékony, intenzív ránctalanító, hidratáló kezelést biztosít.
A Kaviár Ampulla értékes aminósavakat, vitaminokat és lipideket tartalmaz az igénybevett és öregedő bőrök ápolására.
A Hyaluron Ampulla erőteljesen javítja a szövetek vízfelvevő képességét, hidratáló és ránctalanító hyaluron-sav tartalmának köszönhetően.
A hyaluron-savban gazdag Hyaluron Krém 24 órás hidratáló ápolást biztosít minden bőrtípusnak.


Az ampullakoncentrátumok elősegítik a bőr megújulását, használatukat a krém alá javasoljuk az esti órákban. 

81600

Adatlap

Tartalma
30ml Hyaluron Krém, 3x2ml Kollagén Ampulla, 3x2ml Kaviár Ampulla, 3x2ml Hyaluron Ampulla, 3x2ml Anti-Aging Ampulla