Anti-Aging Emulzió / Anti-Aging Moisture Base

10 950 Ft

Feszesítés Matrixyl-al

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

A kor előrehaladtával a bőr veszít nedvességtartalmából, ebből adódóan rugalmassága csökken.
Amikor a bőr természetes kollagén állománya már nem képes ezt helyreállítani az öregedés jelei jelentkeznek.


Az Anti-Aging Krém, az Anti-Aging Ampulla és most az Anti-Aging Emulzió is matrixyl alapú, mely növeli a bőr rugalmasságát, aktiválja az oldódó kollagén megújulását hidratálja a kötőszövet mátrixot és leköti a szabad gyököket, ennek köszönhetően minimalizálja a ráncok kialakulását.


Lágy állagának köszönhetően gyorsan beszívódik, zsíros érzetet nem hagy maga után.
A gazdag 24 órás Anti-Aging Krém kiegészítője, vagy helyettesítője.


Otthoni használatra az Anti-Aging Emulziót reggel és este alkalmazza a megtisztított bőrön.
A bőr típusának és az évszaknak megfelelően használható önmagában, vagy az Anti-Aging Krémmel kombinálva.

85402

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Matrixyl, Gingko-kivonat, Jojoba-olaj, Shea-vaj
Választható kiszerelés
30ml és 200ml