Speciális Szemránckrém / Special Eyecontour Cream

6 990 Ft

Vitaminokban gazdag szemránckrém

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

A Speciális Szemránckrém egy hatóanyagokban gazdag krém, mely kiegészíti a könnyű krémek és gélek termékvonalát. A krémben lévő aktív hatóanyagok kombinációja kiegyensúlyozza az érzékeny bőr és a szemkörnyék igényeit.
A Speciális Szemránckrém kellemes bőrérzetet hagy maga után és felveszi a harcot a bőr öregedése ellen. A benne lévő A, C, E Vitaminok egy kiegyensúlyozott védőkomplexet alkotnak, melyek védenek a környezeti hatások ellen.
 
Szalonkezelés során használd a Speciális Szemránckrémet szemmasszázsokhoz, illetve pakolásokhoz.
Egy könnyű lágy emulzió, mely gyorsan-nyom nélkül beszívódik, nem hagy maga után kellemetlen ragacsos érzést!
Otthoni ápolás során használd Speciális Szemránckrémet a fáradt, karikás szemterületen minden este, vagy akár napközben is.

85450

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
A, C, E, F-vitaminok, Desztillált rózsavíz, ß-karotin, Dimethicone, Shea-vaj, Lanolin, Glycerin, Propylene Glycol
Választható kiszerelés
15ml és 30ml